2011. október 31., hétfő

Ki Kém Ki Nem Kém - Gene Wilder Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 799 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar  felirattal
Két nagyszerű komikus, Gene Wilder és Gilda Radner párosának kalandjain derülhetünk ebben az egyszerre nevettető, izgalmas és romantikus thrillerben.
Wilder játssza Michael Jordont, akitől semmi sem áll távolabb, mint hogy hős legyen. Az égi hatalmak azonban nem kérték ki a szerencsétlen férfiú véleményét, amikor egy gyilkosságokkal tarkított nemzetközi összeesküvésbe keverték. Ha élve akarja megúszni a kalamajkát, Jordonnak kereket kell oldania a nyomában loholó, hírhedten kíméletlen Ransom elől.
Még szerencse, hogy a szinte elképzelhetetlen megpróbáltatásokat nem egyedül kell átvészelnie, hiszen vele tart egy talpra esett nőszemély, Kate Hellman is, aki bátyja gyilkosai után kutat.
Hajmeresztő kalandjaik során átrepülnek a Grand Canyon sziklái felett, eljutnak egy titkos katonai támaszpontra, és fejvesztve menekülnek New York utcáin. A macska-egér játék végül a sivatag kellős közepén ér véget, ahol Michaelnek és Kate-nek, kik a közös kalandok során egymásba szerettek, szembe kell nézniük a túlerőben lévő ellenséggel.



Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Az aukció vége: 2011-10-22 11:22
. Ki Kém Ki Nem Kém - Gene Wilder Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 799 Ft