2011. április 25., hétfő

Bányai Edit: Online üzlet és marketing - Jelenlegi ára: 3 560 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Online üzlet és marketingA könyv listaára: 3750 Ft. Leírás:
Az internet utóbbi években tapasztalt rohamos terjedése alapvetően alakította át kultúránkat, mindennapjainkat, beleértve - sok-sok egyéb mellett - a az üzleti életet is. A kötet szerzői egyrészt az foglalják össze, hogy a magyarországi online kereskedelem milyen fejlődési ívet járt be a kezdetektől fogva a közelmúltig, másrészt bemutatják a téma gyakorlati vonatkozásait: azt, hogy az online üzlet milyen alternatívákat kínál a hazai vállalkozások számára. A szakkönyv első felében olvashatunk az internet társadalmi vonatkozásairól, illetve az e-businessről (modellek, koncepciók, hazai online kereskedelem és piackutatás, elektronikus fizetések). A mű további részében kerül részletesen ismertetésre az online marketing elmélete és praxisa, valamint az online kereskedelem biztonsági és jogi háttere. Az elsősorban szakirányú felsőoktatásban részt vevőknek, és gyakorló vállalkozóknak ajánlható munkát glosszárium, függelék, és a szerzők, szerkesztők bemutatása zárja. ISBN: 978-963-05-8986-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 560 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 01:34
. Bányai Edit: Online üzlet és marketing - Jelenlegi ára: 3 560 Ft